yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangına Dayanıklı Baplar ile alakalı her detaya değindiğimiz makaslamakmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi temassına tıklayarak erişebilirsiniz.

Projeye en birebir Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek autarı düz kolaylıkla oluşturulan ve kalabalık grupların sağlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faik kalite, dayanıklılık, %100 projeye harmoni ve şayeste paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın emniyetliği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin elan etkili evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilim verecektir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu tavır hırsızlık vakalarının önlenmesini sağlar.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması esenlanabilir.

Yangın Kapısı Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli başlı bir süre ısı ve yalım geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Ayrıca Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak yoklama edilmesi ve teamüllevsel yapısının korunması da dirimsel örutubet taşır.

Panik bar sebebiyle mideerden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı doğruca iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde evgin çıkış dokumalabilir.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken özen edilmesi müstelzim en önemli öge ürkü pas ile uyumlu olması, panik bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin fosa düşmesidir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip tamamlanmak, projenize mutabık boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emin mekanlar oluşmasına katkı sağlamak yürekin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden güvenli olmanızı tavsiye ederiz. 

Report this wiki page